Despre
Sistemele Theratogs

 🎽TheraTogs sunt costume ortetice pentru corp, care oferă persoanelor cu deficiențe senzorio-motorii o modalitate de poziționare și mișcare extrem de eficientă. Aceste costume se utilizează pentru îmbunătățirea alinierii și stabilității posturale, a abilității și preciziei de mișcare și a stabilității articulațiilor.

🎽Costumele TheraTogs se pot folosi atât în timpul terapiei, cât și între sesiuni, oferind astfel o eficiență aparte și numeroase ore suplimentare de terapie.

🎽TheraTogs sunt dispozitive medicale de clasa I înregistrate de FDA.

🎽Bebelușii își construiesc controlul trunchiului și gâtului înainte de a dobândi abilități funcționale. Problemele de control al trunchiului care apar în copilărie duc de obicei la deficite de dezvoltare pe termen lung în utilizarea și mișcarea membrelor.

🎽Sistemul complet TheraTogs este conceput pentru a ajuta clienții foarte tineri prin creșterea aportului senzorial, îmbunătățind în același timp stabilitatea de bază. Acest costum susține obiectivele terapiei atât în ​​timpul acesteia, cât și între sesiunile de terapie, oferind un report esențial de lunga durată.

Suntem aici cand ai nevoie de noi

Telefon

Program

Luni-Vineri: 10.00 – 17.00

Addresa

Bucuresti, Sector 1, Str. Apicultorilor, Nr. 17, Et. 1

Metoda TheraTogs Romania

Antrenament TheraTogs  (grup)

costume.theratogs

orteze.theratogs